Logo Torfs        DAMES        HEREN        JONGENS        MEISJES        WINKELS

Lostdogzzz0669763818

( Aantal bevestigde stemmen: 673)

Wat doet de organisatie?

LostDogzzz is een team dat bestaat uit beheerders (vrijwilligers) die al meer dan 5 jaar ervaring hebben bij het helpen thuisbrengen van vermiste honden. Wij begeleiden en sturen onze teamleden (vrijwilligers) aan in de zoektochten en ondersteunen de baasjes in deze moeilijke periode. We nemen contact via mail, sms en starten een groepschat (messenger), omdat het zo vlotter gaat om iedereen tegelijkertijd op de hoogte te kunnen stellen van belangrijke info. Wij trachten jullie hierin zo goed mogelijk bij te staan, begeleiden en te steunen. Bedankt voor het vertrouwen in ons. Wij zullen steeds handelen in het belang en de veiligheid van de hond, en in samenwerking met de baasjes/verantwoordelijke.

Wat is de persoonlijke betrokkenheid van de persoon die het dossier indiende?

Als actieve vrijwilliger sta ik baasjes bij in de zoektocht naar hun vermiste huisdier. Als een hond te angstig is en niet meteen gelokt kan worden, wordt een kooi met camera ingezet. Daar is uiteraard een wachtdienst voor nodig, die ik graag deel met de andere vrijwilligers.

Wat kan Torfs concreet betekenen voor de organisatie? Voor wat zouden de centen aangewend worden?

Omdat de regio’s zo uitgebreid zijn en we sneller willen kunnen inspelen, hebben we dringend extra materialen nodig die we kunnen verspreiden om meer honden sneller veilig te kunnen vangen en thuis te brengen (vangkooi en camera).