Logo Torfs        DAMES        HEREN        JONGENS        MEISJES        WINKELS

WensAmbulance Antwerpen Volimus vzw

( Aantal bevestigde stemmen: 683)

Wat doet de organisatie?

Ze brengen de laatste wens van de palliatieve patiënt in vervulling. Het zijn ook zelf verpleegkundige van opleiding dus dat maakt mocht er tijdens de uitstap iets voordoen onze patiënten worden dan door professionele mensen bijgestaan. Zowel voor familie als voor de patiënt maar ook niet te vergeten ons team vinden dit uiterst belangrijk. De voldoening van de uitstap, het geluk en niet te vergeten de mooiste herinnering voor de familie die later achter blijven zijn dan ook onbeschrijfelijk ……

Wat is de persoonlijke betrokkenheid van de persoon die het dossier indiende?

Ik werk als verpleegkundige op de palliatieve eenheid Az Turnhout en heb me al verschillende keren ingezet om geld in te zamelen zoals Bv de warmste week, herfstmarkt van het WZC in Sint lenaarts. Dit omdat ik het zo belangrijk vind dat onze patiënten hun laatste wens in vervulling kunnen gaan.

Wat kan Torfs concreet betekenen voor de organisatie? Voor wat zouden de centen aangewend worden?

Met deze bijdrage kunnen ze materiaal kopen om de noden van het vervoer te kunnen verbeteren van onze palliatieve patiënten. Bv een elektrische strandrolstoel om de mensen tot aan de waterkant van de zee te kunnen brengen.

WensAmbulance Antwerpen Volimus vzw image